Farm Heroes Saga

Mobiele spellen maker King heeft een nieuw verslavend spel uitgebracht. Puzzel-game Candy Crush Saga heeft een opvolger, de Farm Heroes Saga App. Net als bij Candy Crush zorg je in Farm Heroes dat je minimaal drie dezelfde figuurtjes op een rij combineert.

Wat maakt de Farm Heroes Saga App nou zo interessant:

  • oogst de gevraagde gewasjes om het level te winnen voordat je levens op zijn
  • vermakelijk om te spelen met geanimeerde gewasjes, zonnetjes en regendruppeltjes
  • verdien na het voltooien van de levels wonderbonen om boosters te activeren
  • verzamel alle BoerderijClub dieren en overwin Walgie de Wasbeer
  • speel via Facebook met vrienden en kijk wie de hoogste score haalt
  • doe je Facebook vrienden levens en wonderbonen cadeau
  • gebruik boosters, extra zetten en speciale power-ups voor extra hulp bij lastige levels.

Door de synchronisatie met Facebook speel je overal waar je maar wilt en waarop je maar wilt. De Farm Heroes Saga App werkt op iOS. Windows en Android.

Als je start met spelen dan verschijnen er pop-ups met Tips over de spelsituatie die je te wachten staat. Je leert hoe je het beste met de nieuwe spelaspecten om kan gaan. Deze manier van hulp maakt het voor beginners makkelijker om je weg te vinden in het spel.

Ben je een doorgewinterde Candy Crush speler dan zijn alle strategieën die je hebt opgedaan na uren spelen direct toe te passen. Bloemetjes en eieren waar kuikentjes uit komen vervangen de gelatine. Ook de ouderwetse boosters zijn in een nieuw jasje aanwezig.

Deze waardige Candy Crush opvolger heeft met de frisse en kleurrijke speelvelden, de toegevoegde extra’s en dieren om te verzamelen weer een verraderlijk hoog verslavingsgehalte. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!

Speel ruim vierhonderd fantastische levels waarin je aardbeien wisselt en worteltjes combineerd om de Farm Heroes te helpen. Heb jij het in je om een Farm Hero te worden?