Bwin Review

Bwin heeft het grootste aanbod als het gaat om de weddenschappen afgelegd in Europa. Deze sportsbook site is opgericht in 1997 en is sinds 2000 beursgenoteerd, en is de nummer 1 van Europa als het gaat om sport weddenschappen.

Weddenschappen bij Bwin
Het ruime aanbod van Bwin maakt deze site zeer aantrekkelijk, er worden dagelijks tot wel 8000 weddenschappen gevonden en de keuzes die gemaakt worden kunnen zeer verschillend zijn. De spelers hebben het genot om uit wel meer dan 80 sporten te kiezen en dan biedt Bwin ook nog eens meer dan 500 bundes ligas uit meer dan 100 landen aan. Dit kunt u ook met de mobiele telefoon doen, op de site wap.bwin.com.

De minimale inzet van Bwin bedraagt €1.

Taal:
Nederlands
Engels

Stortings methoden:
iDeal
Moneybookers
Neteller
Paysafecard
Creditcard
Bankoverschrijving

Uitbetalingen bij Bwin: De uitbetalingen kunnen op elk moment dat u zelf wilt worden gedaan en deze zullen binnen 24 uur afgehandeld wezen. Als u geld wilt overmaken naar uw creditkaart of bank dan zullen er kosten aan verbonden wezen, of je moet hier vaker van gebruik maken, dit zal niet gelden voor de bedragen die boven de €1000 uitkomen (Dan zal Bwin zelf de kosten hiervan voor rekening nemen).

Bonus: Bwin heeft geregeld verschillende bonus-acties en loterijen, als u net klant bent geworden bij Bwin kunt u zich opgeven voor hun nieuwsbrief, zij zullen je dan alle nieuwe promoties en bonussen geven up-to-date. Ook als je je aanmeld kan je de bonus van €50 in ontvangst nemen.

Extra: Highlights Video en live weddenschappen

Klantenservice:
Email
Telefoon