PS4 controller en PS4 camera

De langverwachte Playstation 4 is eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Deze next-gen console brengt weer veel vernieuwingen met zich mee. Niet alleen de console is verbeterd maar ook de bijbehorende PS4 controller heeft een upgrade gekregen. Daarnaast beschikt de nieuwe PS4 camera over de nieuwste technologie. Een PS4 controller kopen kan je het beste online doen omdat dit veruit het goedkoopst is.

PS4 controller kopen

Een PS4 controller kopen kan je op internet bij talloze webwinkels. Er zijn echter grote verschillen tussen deze aanbieders wanneer het gaat om de prijs van de PS4 controller. Een Playstation 4 controller kopen moet je dan ook niet doen zonder sites met elkaar te vergelijken. Het kan soms namelijk wel enkele tientjes schelen in prijs, afhankelijk waar je de PS4 controller koopt.

De nieuwe PS4 controller heet officieel de DualShock 4. Probeer dan ook te zoeken op meerdere termen wanneer je een PS4 controller kopen gaat. Bij elke zoekmethode komen er weer andere websites omhoog. Neem even de tijd om aanbieders van DualShock 4 controllers met elkaar te vergelijken om zo goedkoop mogelijk uit te zijn.

PS4 camera kopen

Naast de nieuwe DualShock 4 controller is er ook een nieuwe camera voor de Playstation 4. De PS4 camera neemt niet alleen haarscherp video op maar kan ook audio opnemen. De PS4 camera beschikt over maar liefst 4 ingebouwde microfoons. Daarnaast kan de PS4 camera stemgeluiden oppikken waardoor stemcommando’s mogelijk worden. Ook kan je een skin kopen bij je PS4 controller

Net als een PS4 controller kan je een PS4 camera kopen op het internet. Dit is vaak goedkoper dan in de ‘echte’ winkel. Een PS4 camera kopen vereist eerst enig onderzoek. De prijzen tussen de aanbieders verschillen sterk. Daarnaast zijn de verzendkosten bij iedere aanbieder anders waardoor een prijs nogal eens kan vertekenen. Daarom moet je altijd goed alle aanbieders met elkaar vergelijken wanneer je een Playstation 4 camera gaat kopen.